Verlangen, retourneer 6 basismanieren om het libido te vergroten

Dit zou altijd het eerste punt in gezondheidsproblemen moeten zijn. Ga naar de therapeut en test alleen op het niveau van geslachtshormonen. Ze kunnen de stemming, huidconditie, vruchtbaarheid en libido beïnvloeden. Veranderingen in testosteron- en oestrogeenspiegels, schildklierproblemen, polycystiek.

2. Lees de instructies voor drugs

Wat voor medicijnen gebruikt u? Geboortebeperkingspillen, antidepressiva, antihistaminica, drukbeheersingstabletten, FIMIC -middelen, sommige pijnlijke, bèta -blokkers, statines – slechts een deel van een lange lijst met medicijnen die het libido verminderen. Maar raadpleeg een arts voordat u het medicijn annuleert of u wilt de dosis wijzigen!

3. Keer terug naar Kamagra Jelly Start

Aan het begin van de een slappe penis wanneer erecties onregelmatig zijn relatie verwachtte je waarschijnlijk op elke datum, ik heb mezelf voorbereid, prachtig gekleed. Na een tijdje stop je gewoon met het doen, en soms stopt het lichaam met zich voorbereiden. Als de reden is, probeer dan de sfeer van uw gegevens zo precies mogelijk te maken.

4. Stemming maken

Lees boeken over seks, fantasera, zie films voor volwassenen. Als je niet met de drempel in het bed springt, zonder verlangen te ervaren, maar geleidelijk in de juiste staat zal komen, zal hij in staat zijn om in tijd te slagen.

5. Maak je geen zorgen om je zorgen te maken

“Ik lijk op?”” Wat doet hij nu?”, Ik moet waarschijnlijk afvallen. “- Gedachten die tijdens seks op het hoofd staan, leiden alleen de aandacht af van het proces, creëren een sfeer van angst en angst. Wat is libido! Probeer je op mijn plezier te concentreren, leef op een echt moment, lost je gevoelens op.

6. Geslacht lopen

Het advies lijkt misschien grappig, maar het is effectief! Word verliefd op je partner of stuur jezelf. Natuurlijk, als je geen dorst voelt, wil je geen seks, maar als je op een dag een andere stap is, zal het gemakkelijker zijn. Als je lange tijd seks hebt, wordt het testosteronniveau verlaagd, verdwijnt het verlangen, maar als je het regelmatig doet, zal alles terugkeren naar zijn plaatsen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top